Održan radni sastanak/prezentacija – Profesionalno upravljanje zgradama u Srbiji

20. septembra 2017. godine, u B Hotelsu u Beogradu, održan je radni sastanak/prezentacija – Profesionalno upravljanje zgradama u Srbiji, na kojem je učestvovalo 13 učesnika.

U sklopu radnod sastanka učesnicima su predstavljeni partneri sa naglaskom na veliko iskustvo u području upravljanja zgradama, provedena je analiza Zakona o stanovanju i održavanju zgrada kao i sa njime povezanih drugih propisa, prodiskutovana je procena očekivanog modela upravljanja na tržištu profesionalnog upravljanja u Srbiji, stanje sa sertifikovanjem profesionalnih upravnika i formiranjem Registra stambenih zajednica, te je istaknuta važnost i prednosti Institucionalnog udruživanja organizatora profesionalnog upravljanja kroz prenos regionalnih iskustava.

U nastavku radionice učesnicima je predstavljen softver naše firme za upravljanje stambenim zgradama sa prikazom potrebne tehnološke platforme i mogućnosti primene u praksi „takva kakva jesu“ uz prikaz i razmenu praktičnih iskustava u korišćenju softvera kod upravnika na području Srbije.