Potpisan PROTOKOL o saradnji

Dana 19. aprila 2018. godine u Zadru je potpisan PROTOKOL o saradnji između Udruženja ‘Inicijativa za kvalitetnije stanovanje’ (IZKS) iz Novog Sada i UDRUGE UPRAVITELJ iz Zagreba. Cilj saradnje je razmena iskustava, upoznavanje različitih zakonskih okvira i praksi upravljanja i održavanja zgrada.

Potpisivanjem ovog PROTOKOLA istaknuta je spremnost, u realno mogućim okvirima, da se drugim potpisnicima omogući sudelovanje na stručnim seminarima, konferencijama, savetovanjima i sl. bez dodatnih naknada odnosno kotizacija. Po tom osnovu na održanom Savetovanju upravitelja nekretninama u Zadru je od 19. do 21. bila i delegacija Udruženja IZKS. Inače, na Savetovanju je  bilo blizu 300 učesnika, a teme su bile izuzetno zanimljive i korisne. Posebno ističemo Okrugli stol – Međunarodna iskustva na upravljanju stambenih zgrada (više na www.udruga-upravitelj.hr). Pored predstavnika Srbije i domaćina Hrvatske, na Okruglom stolu su učestvovali i predstavnici iz: Slovenije, BiH, Makedonije, Austrije, Litve i Latvije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potpisnici PROTOKOLA bili su g. Marko Arsenijević, ispred Udruženja IZKS i novi Predsednik UDRUGE UPRAVITELJ g. Bojan Bodražić.